PRECONTRACTUELE INFORMATIE

Op deze pagina vindt u relevante precontractuele informatie.

Europese Standaardinformatie Inzake Krediet (ESIC)
Als uw aanvraag uiteindelijk leidt tot een goedgekeurde aanvraag, dan ontvangt u de Europese Standaardinformatie inzake Consumentenkrediet (Esic). Deze ontvangt u per post en voordat u het contract ondertekent. Het Esic heeft als doel om aanbiedingen van verschillende financieringsmaatschappijen uit Europa met elkaar te vergelijken.

Bureau Krediet Registratie (BKR)
ERWIN HYMER GROUP Finance is een handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. FCA Capital Nederland B.V. is aangesloten bij de Stichting Bureau Krediet Registratie te Tiel. Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR, informeert aangesloten organisaties (deelnemers) over kredieten die consumenten hebben afgesloten. Deze informatie helpt deelnemers bij hun afweging of het verantwoord is een nieuw krediet te verstrekken. Zo helpt BKR krediet- en betalingsrisico's te beperken en overkreditering en andere problematische schuldsituaties te voorkomen.

Verantwoord lenen
Wilt u graag informatie betreffende verantwoord lenen? Geld lenen kost geld. De Autoriteit Financiële Markten heeft de folders ontwikkeld die u helpen bij het nemen van verantwoorde financiële beslissingen. Kijk voor meer informatie op:

Websites:
Autoriteit Financiële Markten (AFM)
Bureau Krediet Registratie (BKR)
Het financiële klachteninstituut KiFiD
Informatie over financiële zaken Nibud
Uitleg leenvormen door VFN
Veelgestelde vragen over lenen AFM
Verantwoord lenen VFN
Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN

Brochures:
Brochure klachten AFM
Brochure rentestijging AFM
Brochure verstandig lenen AFM

Algemene voorwaarden Aflopend Krediet:
Online PDF Algemene Voorwaarden Aflopend Krediet


Beloningsbeleid
FCA Capital Nederland B.V. heeft een beloningsbeleid opgesteld. Het beloningsbeleid van FCA Capital Nederland B.V. is opgesteld volgens de richtlijnen van het hoofdkantoor. Naast een vast deel kent de beloning van de directie/management/team leiders en commercie een variabel deel. Het variabele deel is gemiddeld genomen niet meer dan 20% van het vaste deel. Een deel is gerelateerd aan het behalen van de prestatiedoelen van de gehele groep en aan de lokale bedrijfs- dan wel persoonlijke prestaties. Deze bestaan uit financiële en niet financiële doelstellingen. Niet financiële doelstellingen zijn bijvoorbeeld aansturing / training van dealer, klanttevredenheid, product- en financieringsvoorlichting. We houden de richtlijnen van de Wet beloningsbeleid financiële ondernemingen (Wbfo) hierbij in acht. Hierin staat beschreven dat het klantbelang moet worden gerespecteerd.

  buerstner carado dethleffs eriba goldschmitt hymer hymer-car laika lmc MCRent Movera nibi sunlight 3dog camping