KLACHT MELDEN

Een goede dienstverlening aan u als klant; daar spant ERWIN HYMER GROUP Finance zich dagelijks voor in. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. Laat het ons weten, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren en op zoek kunnen gaan naar een oplossing.
U kunt uw klacht schriftelijk melden ter attentie van de directie van ERWIN HYMER GROUP Finance op het onderstaande adres:

FCA Capital Nederland B.V.*
T.a.v. Directie
Postbus 330
1170 AH Badhoevedorp

Ook kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

* ERWIN HYMER GROUP Finance is een handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V.

Vermeld in uw brief of e-mail altijd uw overeenkomstnummer, uw naam, adres en telefoonnummer en geef een duidelijke omschrijving van uw klacht. Elke klacht doorloopt onze interne klachtenprocedure.

Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u uw klacht vanaf zes weken na ontvangst van de ontvangstbevestiging of acht weken na het indienen van de klacht, de klacht rechtstreeks voorleggen aan het Klachteninstituut Financiƫle Dienstverlening (KiFiD). FCA Capital Nederland B.V. is aangesloten bij het KiFiD onder nummer 300.009398.


De gegevens KiFiD:

Postbus 93257,
2509 AG Den Haag
Tel: 0900 355 22 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.kifid.nl
  buerstner carado dethleffs eriba goldschmitt hymer hymer-car laika lmc MCRent Movera nibi sunlight 3dog camping