GRENZELOZE VRIJHEID.
DIRECT VOOR U MOGELIJK.

Een aantrekkelijke financiering van ERWIN HYMER GROUP Finance biedt u de mogelijkheid om direct te genieten van grenzeloze vrijheid. Kies uw droomcamper of -caravan en wij adviseren welke financiering het beste past bij uw persoonlijke situatie. U bepaalt zelf de looptijd en de hoogte van uw aanbetaling.

Financiering
Wilt u uw nieuwe of gebruikte caravan of camper financieren? Dat kan! Wij helpen u graag aan de beste financiële oplossing. U kunt gebruik maken van twee verschillende financieringen: Aflopend Krediet en Aflopend Krediet met slottermijn.

Bij Aflopend Krediet leent u geld voor de aankoop van uw camper of caravan en lost deze lening af in een door u gekozen looptijd. De maandelijkse bedragen blijven gelijk, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Samen met u stemmen wij de hoogte van het maandbedrag en de looptijd van de lening zo goed mogelijk af. Dit doen we op basis van uw budget, de aanschafprijs en de verwachte gebruiksduur van de door u gekozen camper en caravan.
Deze constructie heeft één verschil ten opzichte van het Aflopend Krediet: u lost het geleende bedrag maandelijks af tot een vooraf vastgesteld bedrag – de zogenoemde slottermijn. Aflopend krediet met slottermijn is alleen mogelijk op campers. Deze slottermijn is gebaseerd op de verwachte waarde van uw camper aan het einde van de looptijd. Na betaling van de slottermijn bent u ook juridisch eigenaar van de camper. Als u een slottermijn hanteert dan heeft dit als voordeel dat de maandbedragen aanzienlijk lager zijn.
  buerstner carado dethleffs eriba goldschmitt hymer hymer-car laika lmc MCRent Movera nibi sunlight 3dog camping